Ofertat Tona

Artic

– 37 cm
– I përberë nga dy pjesë
– Përbëhet nga copa e çertifikuar NanoClean
– Nuk lejon depërtimin e lëngjeve
– Antialergjik
– Antimykotik
– Antibakterial
– 15 vite garanci

Ky dyshek është ideal për personat që kerkojne butësi mesatare , që djersinë natën dhe për personat që kërkojnë  pasterti maksimale.

L67,000.00L153,000.00

Na Kontaktoni

Porosia e thjeshtuar me nje klik