Ofertat Tona

Cloud

– 30 cm
– I veshur me copë saten të bardhë e qepur në shtresën memory
– Përbëhet nga memory foam red i cilësisë së lartë
– Super klasik
– Antialergjik
– Antimykotik
– Antibakterial
– 15 vite garanci

Ky dyshek është ideal për ata persona që kanë lëkurë sensitive , për personat që kanë dhimbje të shpinës dhe duan në dyshek me butësi mesatare.

L52,000.00L122,000.00

Na Kontaktoni

Porosia e thjeshtuar me nje klik