Ofertat Tona

Forest

– 28 cm
– Përbëhet nga memory e butë dhe mesatare
– Dyshek ortopedik
– Antialergjik
– Antimykotik
– Antibakterial
– 15 vite garanci

Ky dyshek është ideal për të gjithë ata persona që kanë dhimbje të trupit , kryesisht të shpinës dhe kyçeve, sygjerohet për personat e moshuar , ata që kanë jetë aktive dhe personat që kanë lëndime të ndryshme në trup.

L42,000.00L90,000.00

Na Kontaktoni

Porosia e thjeshtuar me nje klik