Ofertat Tona

Island

– 35 cm
– Përbëhet nga copa e çertifikuar Biorytmic
– Ndihmon në përmirësimin e balances së trupit
– Mundëson larjen e copës se sipërme në lavatriçe
– Antialergjik
– Antimykotik
– Antibakterial
– 15 vite garanci

Ky dyshek është ideal për çdo person pasi ndihmon në përmirësimin e balances së trupit, lehtëson dhimbjet e shpinës dhe të kyçeve , përbëhet nga memory i cilësisë së lartë ,memory foam red.

L91,000.00L217,000.00

Na Kontaktoni

Porosia e thjeshtuar me nje klik