Ofertat Tona

Ocean

– 36 cm
– Përbëhet nga copa e çertifikuar BreatheEasy e qepur direkt në  shtresën memory
– Ka një shtresë memory 3D  të vendosur lartë
– Çliron aromë menteje kur ushtrohet peshë
– Antialergjik
– Antimykotik
– Antibakterial
– 15 vite garanci

Ky dyshek është ideal për personat që kanë veshtirësi me frymëmarrjen , për personat që kanë dhimbje shpine dhe personat që janë të apasionuar pas pastërtisë dhe që  kerkojnë një dyshek të butë.

 

L63,000.00L143,000.00

Na Kontaktoni

Porosia e thjeshtuar me nje klik